Didi Kempot

Início > Didi Kempo... > acordes

Kere Munggah Bale Ukulele tab

Didi Kempot

Dificultad:IntermedioIntermedio

ang-letra

tuner correct add songbook print version text version salvar en e-mail
acordesukuleletablaturabajobateríaarmónicaflautacavacopiano Guitar Pro
acordes

Kere Munggah Bale

Tono:  Gm
	  
Intro: Gm A# (3x) Gm 
        D# Dm D# A# 
        F 

Verse 

A#           Gm      D#                A# 
Nok, Sri Mulyani..Saiki uripmu soyo mukti 
Cm                          Gm 
Nyandang nganggo ora nguciwani 
       D#         F       A#   F 
Mergo saiki wis dadi penyanyi. 

A#          Gm      D#                A# 
Nok, Sri Mulyani..Gayamu jan koyo selebriti 
Cm                  Gm 
Mulo saiki kowe wis lali 
       D#         F         Gm  Dm 
Karo aku sing ndadekke penyanyi 

refrão
Gm Dm D# A# Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kering Cm Gm Bareng saiki dadi wong kondang D# F Gm Dm Kowe njur lali karo kahanan Gm Dm D# A# Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kucing Cm Gm Bareng saiki dadi wong gede D# F Gm F Kowe koyo kere munggah bale
Verse A# Gm D# A# Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali Cm Gm Nanging tetep tak dongaake D# F Gm Mugo-mugo ra bali dadi kere Interlude: Gm Dm D# A# Cm Gm D# F Gm Gm A# Gm D# Dm D# F A# F Verse A# Gm D# A# Nok, Sri Mulyani Biyen omahmu ora mbejaji Cm Gm Setan wae mlebu ora wani D# F A# F Ning saiki wis apik koyo loji A# Gm D# A# Nok, Sri Mulyani Kowe saiki cidro ing janji Cm Gm Janjimu biyen ra bakal lali D# F Gm Dm Karo aku sing ndadekke penyanyi
refrão
Gm Dm D# A# Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kering Cm Gm Bareng saiki dadi wong kondang D# F Gm Dm Kowe njur lali karo kahanan Gm Dm D# A# Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kucing Cm Gm Bareng saiki dadi wong gede D# F Gm F Kowe koyo kere munggah bale
Verse A# Gm D# A# Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali Cm Gm Nanging tetep tak dongaake D# F Gm Mugo-mugo ra bali dadi kere
E-Chords has the most powerful ukulele chords dictionary on the internet. You can enter any chord and even choose the pitch of each string.

No existe una video leccione para esta canción

request
Aumentar uno tonoAumentar uno tono
Aumentar uno semi-tonoAumentar uno semi-tono
Disminuir uno semi-tonoDisminuir uno semi-tono
Disminuir uno tonoDisminuir uno semi-tono
LosAcordes
Buscar
auto avanzar rasgueos aumentar disminuir cambiar color
losacordes exhibir acordes losacordes youTube video losacordes ocultar tabs losacordes ir hacia arriba losacordes